Att fotografera

Jag gillar att fotografera, och idag drog jag fram kameran i all hast. Ingen planering, och då blir bilderna därefter 😉 Jag ville egentligen bara ha ett foto på Frank och Rut tillsammans, för att jag själv gillar att se proportionerna på hundarna i förhållande till varandra. Jag har tänkt på det när jag promenerat med dessa två att det faktiskt inte skiljer allt för mycket i storlek, trots de många kilon mer som Frank väger.

Det blev inte ett enda bra foto på dom ihop, antingen sprang min dotter i vägen, eller så var det nån hund som blundade. Jag visar bara detta.

Frank säckar ihop, Rut har fin hållning, men man kan ändå se att det är två ganska jämnstora hundar.

Rut fick jag däremot fler foton på.

Vi får se om jag får till fler foton på dom tillsammans en annan dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *