Dagarna går och går

Ja, dagarna rullar på, vardagarna är fullspäckade trots att vi inte gör något. Det är arbete, hämta barn på förskolan och sen är det nästan läggdags känns det som.. jag slutar kl 15 och är hemma från barnhämntning runt 16. För tillfället arbetar jag hemifrån, det är väldigt skönt.

Lunchpromenaderna är mycket trevligare med två hundar än en 😉 När jag arbetar sover hundarna, dom är vana vid att det är vila under dagarna och på eftermiddagen kan dom får vara på tomten och röra sig fritt. Nu när Rut löper så lämnar jag dom inte på tomten ensamma, utan bara om jag kan ha koll på dom. Frank är inte intresserad än, Rut är inte i höglöp ännu. Jag litar på att Frank vet när det är dags.

I helgen kommer jag ringa ett par valpintressenter som jag vill prata lite mer med. Vissa är redan ”klara”, vi känner dom sedan innan och vet att om det finns en valp till dom så får dom köpa av oss. Andra låter mycket intressanta men iom att vi bara mailat med dom så vill man ju höras på telefon i första skede, sedan försöka få möjlighet att ses också. Iom smittorisk så kommer alla besök ske utomhus, där vi håller avstånd och där man får ta eget ansvar för att hålla sig hemma vid minsta symtom.

Tänkte jag skulle dryga ut inläggen med lite bilder, när jag inte har så mycket mer att skriva för tillfället.

Rut i profil
Rut och Frank
Jag och Frank, med kennelloggan
Försök till en liknande bild, men vi hamnade ur fokus 😉

Jag hoppas det blir möjlighet till fler inlägg i helgen, annars uppdaterar jag under veckan som kommer.

//Paula (skribent) och Jessica – Kennel Frankenstyle’s

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *