Första kontakten

Vi föredrar alltid en första kontakt via mail, en presentation av valpspekulanten etc. Det ”vanliga” så att säga. Vi brukar presentera kullen lite smått och om det är fortsatt intresse från båda sidor är ett telefonsamtal nästa steg i processen.
Idag har jag ringt två sådana samtal, med två av de som var intresserade och som vi också är intresserade av. Det är lite i tidigaste skedet att ta dessa samtal nu innan ens parningen blivit av, men så blev det denna gången.

Hundarna fortsätter att ses och umgås de tillfällen man kan övervaka dom, och Frank har koll på Rut, men nöjer sig med att kolla av henne till och från. Jag tycker det är intressant att jag ska få äran att följa deras relation, och kanske hela från uppvaktning till valpning. Man kan ju inte sluta hoppas!

Och som avslutning vill jag säga att ni som varit i kontakt med oss och visat intresse men inte blivit uppringda ännu; Vi har inte glömt er! Man får ta några i taget, och vissa har man skrivit lite mer med och känner att man har lite bättre koll på. Har vi sagt att ni står på vår intresselista så gör ni det, oavsett samtal eller inte. Vill ni höras, eller ses, så bara skicka ett meddelande så löser vi det!

Jag önskar er en trevlig vecka, och hoppas på att kunna delge er med positiva besked inom de närmsta dagarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *