Nu är det över

Vi lyckades med en parning igår också, med hängning. Idag har hundarna inte varit det minsta intresserade av varandra, så nu tror vi höglöpet är över. Nu börjar en ny period: Den eviga väntan!

Två andra saker som ändrar sig nu är att jag från och med idag kan ha hundarna ihop hela tiden, dom kan vara ute på tomten och röja, dom kan gå på gemensamma promenader, och dom kan få sova ihop. Det ska bli skönt att slippa kompostgaller, separata rum och separata rastningar. Dom trivs ju ihop, så det är kul att dom ska få umgås normalt nu några dagar.

Den andra saken är att detta betyder att Rut snart ska åka hem. Det känns vemodigt. Vi gillar att ha henne här och hoppas (!!) hon kommer tillbaka snart igen, för då betyder det att det är valpar i magen. Jag har bett matte att hålla noga koll på Ruts humör och beteende nu närmsta tiden, för att se minsta tecken på ev. dräktighet. När det ev. blir bekräftat att hon är dräktig så kommer nästa väntan.. den när man vill veta hur många det är, hur könsfördelningen är och hur dom ser ut!!! Usch, vad har man gett sig in på? Det här med att vara uppfödare känns inte alls som en rolig grej, bara massa väntan och väntan 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *