Grattis till våra första valpar

Idag är det 2 år sedan vi fick vår första valpkull. Alltså 2 år och 1 dag sedan jag (Paula) – i lite halv panik – åkte den 2,5 timme långa resan upp till Jessica i hopp om att hinna fram i tid. Jessica hade ringt kort innan och sagt ”Jag tror det är dags!”
Jag körde upp, tog med mig jobbdatorn ifall det skulle dra ut på tiden så jag inte skulle hinna hem dagen efter. När jag kom upp hälsade en tjock Rut på mig och så snart jag kommit in och satt mig så la hon sig för att sova. :O

Inga valpar den natten. Dagen efter arbetade jag ”hem”ifrån (hemifrån Jessicas) och på lunchen tog jag en liten promenad med Rut. Hon var pigg och glad, när vi kom in från promenaden ville hon leka!

Tidigt på kvällen så började hon vilja springa ut och kissa väldigt ofta. Väl ute ville hon gärna gräva ner sig och gömma sig under trappan. Plötsligt spydde hon på mattan och Jessica sa att det nog var första gången Rut spydde. Sedan hände det igen. Tror hon spydde två eller tre gånger. Hädanefter gick vi ut med henne i koppel och plötsligt såg jag att det var en valp i ”kanalen” och som var på väg ut. Så var det igång. Efter ett gäng timmar och många gånger som vi tänkte ”Nu är hon nog klar” men blev överraskade med ännu en valp så landade vi till slut på 6 krabater <3

Idag fyller dom 2 år. Vi är så tacksamma för de valpköpare vi har, som gör allt för sina hundar och som tagit så väl hand om dom under denna tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *