Full fart, och liv i luckan!

Vad det går fort. Valparna börjar gå omkring, dom reser alltså sig upp på sina ben istället för att bara släpa sig fram. I morse såg jag att Scooby börjat öppna ena ögat pyttelite, så jag kikade på de andra valparna. Inget där. I eftermiddags när jag kollade igen hade flera öppnat upp ögonen lite smått! Dom protesterar HÖGLJUTT (!!!) om dom inte får äta klart när Rut bestämmer sig för att hon behöver paus. Då skriker alla i högan sky. En av dom ylar lite, jag tror det är Twiggy som gör det.

Jag tog nya enskilda bilder på dom idag.

Om ni kikar noga på bilden på Twiggy kanske ni kan se att hennes ögon är öppna, fast med smala öppningar. 🙂

Personligheter är fortsatt svåra. Loffe håller kvar vid att vara mysfarbrorn som i stort sett alltid somnar när man tar upp honom. Dash varierar från dag till dag, men är oftare bångstyrig vid hantering. Scooby är oftast lätthanterlig men kan klaga med ljud, han piper och stånkar en del. Lilleman är oftast den som försöker klättra ur ens grepp, han gnäller inte lika mycket som de andra, men försöker ta sig ur ens händer.

Josefine har slagit på storcharmen och blivit som Loffe, så underbart mysig. Twiggy är också beroende på dagsform, men verkar ha mer energi och driv (motvilja) än Josefine. Pärlan är beroende från dag till dag hur hon beter sig.

Jag tror personligheterna växer fram mer sen när dom börjar gå runt, leka, se och höra. Då är det också dags att flytta upp dom till övervåningen, låta Frank se dom och slutligen träffa dom (om Rut tillåter, såklart).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *