Dags för lite uppdatering

Det blir en hel del inlägg på sociala medier, så ni som följer oss där ser ju ibland flera gånger dagligen nya bilder och filmer på de små. Bloggen faller lite i glömska, när det är så enkelt att göra de där andra inläggen..

Så i bloggen hade det varit kul att få skriva lite mer, för att ni ska få lite mer än en bild/film att kika på.
Valparna har nu mer och mer börjat resa sig på sina ben. Dash är den som går bäst (och mest) nu, han stapplar omkring några steg och sedan gör han plötsligt en rörelse som får honom att tappa balansen och hamna på rygg, så måste han vagga lite fram och tillbaka innan han kommer upp på rätt köl igen. Han har blivit riktigt mysig de senaste dagarna faktiskt. Han somnar lätt i ens famn, mot att förut vara lite mer ”bångstyrig” och vilja gå ner. Han är också den som ljudar, skäller och morrar mest, tycker jag. Svårt att höra exakt vem som låter när det är nån som skäller till, men jag har uppfattat det som att det är han. Han med sköna sim-stilen (ni har väl inte missat den filmen, när han ligger på rygg och diar, och kör ryggsim samtidigt?) 😉

Pärlan känns så försynt och försiktig. Inte den som sticker ut över huvud taget. Jag hoppas hon kommer ta mer plats och få mer personlighet när hon blir lite större. Däremot är det hon (och Loffe) som hörs mest på nätterna. Pärlan har nämligen högsta volym på när hon äter.. hon knorrar och gnäller och morrar. När hon sedan ätit klart ligger hon och knorrar en stund efteråt också. Och ja, Loffe är likadan, särskilt att ljuda efteråt. Jag har hittat honom flera gånger när han bara går omkring och låter massa, särskilt på natten.

Twiggy har blivit sambons favorit. Hon är så vacker att se på, otroligt mjuka ögon och ett jättefint huvud. Hon har också blivit lite mysigare och somnar gärna i famnen på oss, särskilt på min sambo.

Josefine, kära Josefine. Det är absolut min favorit! Hon är så störtmysig, som bara somnar i ens famn, eller är vaken och bara iakttar en och allt omkring en. Lugn och stabil, tyst och stilla 😉

Så har vi Lilleman som har den kaxigaste teckningen och som jag upplever ser kaxig ut tack vare den. Han är den som oftast protesterar när man lyfter upp honom, är hemsk att klippa klor på och som till och med har ylat när jag höll honom i famnen en gång 😉

Men Scooby då, som förvandlats till samma klass som Josefine. Så som Loffe var tidigare; Som bara älskade att ligga i famnen. Sådan är Scooby nu. Han är den som är först framme i mjölkbaren och den som släpper taget sist. Han blir släpad från de andra om Rut går iväg innan dom ätit klart. Om hon ligger kvar så ligger han kvar sist och somnar med tutten i munnen så att den slutligen faller ur mungipan på honom. Då suckar han och rullar över på rygg och somnar stenhårt.

Jag gissar att personligheterna kan se helt annorlunda ut nästa vecka 😉

Snart är dom 2 veckor. Dom har öppnat ögonen nu allihop, och även börjat kissa och bajsa själva utan att Rut tvättar dom. Det betyder; Mer städning för Rut i efterhand – om hon är på plats.. annars blir det jag som får städa. Som förut när Josefine klättrar upp på toppen av sina sovande syskon och bajsar så korven rullar ner mellan Scooby och Loffe. 😉 Tur det var en fast korv 😉

Till helgen kommer Jessica på besök igen, då blir det nog nya enskilda foton (om det inte blivit av innan).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *