Stor dag igår

Igår flyttade valparna upp från källarvåningen. För dom blev det väl ingen större skillnad först, då dom fortsatt bara är i själva valplådan, och hela den kom ju upp.
Utanför valplådan hägnade jag in med valphagen, för att inte pappa Frank ska komma hela vägen fram till dom. Detta pga smittorisk. Om nån vecka ska han få träffa dom, men nu kan han ligga i soffan och stundvis se dom. Han är så otroligt nyfiken! Rut tycker nog det är dags för honom att göra sitt jobb snart, han har ju faktiskt också bidragit till dessa marodörer. Hon tycker dom är jobbiga nu, dom har ju fått tänder, så det gör väl ont när dom diar.

Josefine somnade i mina händer igår, och var verkligen avslappnad 😉

En annan sak som var väldigt uppenbar igår är att dom har börjat höra nu. När man gör ljud och läten så stannar dom upp och tittar sig förvånat omkring.
Jessica var på besök och hade med sig sin son, och vi passade på att avmaska valparna, och även skicka in registreringsansökan, så snart är dom registrerade hos SKK.

Idag skulle jag städa ur hela valplådan så jag lyfte ut dom och lät dom vara i hagen utanför, det utforskades, gnälldes, morrades på galler och härjades. Dom har verkligen blivit små hundar nu, inte bara pyttesmå valpar. Mysigt! Vi lyfte in en liten koja som egentligen är en katt-bädd. Pärlan kröp in först, sedan följde dom andra efter och sov där inne allihop. Trångt och mysigt! (Och smidigt när jag skulle lyfta tillbaka dom i valplådan igen 😉

Jag tog individuella foton på dom igen, det var verkligen ingen lätt uppgift att göra själv! Dom är ju så rörliga och inte alls sugna på att sitta still! Men skam den som ger sig, och TACK till att dom nyligen börjat göra så att dom blev lite förvånade över de konstiga ljuden jag gjorde 😉

Jag sov i soffan inatt, det var så mycket bekvämare än träsoffan i källaren som jag spenderat de senaste 2 veckorna i 😉 Frank uppskattade verkligen sällskapet! När Rut flyttade på sig kröp Frank dit och låg intill mig hela natten.

Vi tog ett nytt kort på ”familjen Frankenstyle’s” igår 😉

Idag ska jag träffa ett par valpspekulanter, jag och Frank tar en promenad med dom, eftersom dom ändå hade vägarna förbi Bollebygd 🙂

Jag skriver mer en annan dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *