Lite nytt på hemsidan

Efter alla mail med mindre utförlig information så har vi blivit inspirerade av lite andra uppfödare och skapat ett kontaktformulär på hemsidan som man kan fylla i för att komma i kontakt med oss.
I dagsläget så ser det inte ut som om vi har valpar kvar ur just denna kullen, men eftersom vi inte träffat alla spekulanter ännu så vet man ju inte hur det blir på den fronten. Vi ska träffa 4 st i helgen, så får vi se därefter.

Skulle det bli någon över så kommer vi såklart informera om det på hemsidan, om vi anser att det behövs.

Jag står själv i valet och kvalet om det ska stanna någon här hemma. Samtidigt som jag känner att det hade varit så himla mysigt att få följa den här lilla krabaten från tillverkning, genom födsel och hela första tiden.. och sedan få ha kvar den! Å andra sidan så kanske det kan vara skönt med lite vila när valparna flyttar 😉 Frank kommer behöva det! 😛 Farbrorn kommer vara så trött efter dessa veckor.

Jag vet inte än hur det blir. Vi får se längre fram.

Valparna har tagit sovmorgon idag, det kanske var bra att min sambo gav dom mat såpass sent igår 🙂 Klockan är 5 och dom sover ännu.

Igår fick vi tag i 4 hela tuppar från en bekant. När vädret tillåter ska Rut och Frank få varsin. Hade jag varit lite modigare så hade jag plockat de delar som valparna kan äta, men jag vet inte om jag är riktigt redo att slakta ett djur. Men det hade varit kul att ge dom hals, lungor och lite annat spännande.

Nu vaknar gänget! Dags att städa och sen kela 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *