Solen besökte oss

Vi passade såklart på att ha ut valparna på tomten. Min mamma, bror och systerson var på besök så valparna hade fullt upp att jaga efter 12 fötter. Till slut blev dom trötta och somnade. Då var det dags för oss att gå in så vi var in dom och dom sov flera timmar.

Scooby säger att man kan sova vart som helst.

Dessa valpar lär mig så mycket. Jag har ju ingen erfarenhet så även så enkla saker som bygga valplåda blir ju något nytt för mig. Jag hade ju som tanke att använda valplådan så länge som möjligt för att skydda väggarna. Men jag har byggt den för lågt. Dom klättar över kanten och hamnar mellan lådan och väggen, och kommer inte över tillbaka ?

Så idag blir det lite ombyggnation igen!

Nu vaknar dottern, dagen startar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *