Mini-valpträff!

I söndags var det äntligen dags för dagen jag längtat så mycket efter; Minivalpträff. Jag blev glad att höra från valpköpare att även dom längtat, kändes lite mindre egoistiskt att ha träffen då 😉
Det blev tre valpar som kom; Sigrid, Leia och Scooby. Det var så roligt att se dom, vad dom växt och vad vackra dom blivit! Och att deras personligheter håller i sig så mycket. Det var härligt att se de engagerade valpköparna när dom jobbade med sina hundar. ..med betoning på MED. Dom var alla så medvetna om sina hundars personligheter och såg charmen och styrkan i dessa personligheter. Dom förvaltar sina valpar så väl. Det värmer så mycket i mig <3

Sigrid hade lite för mycket temperament för att busa med de andra, så hon fick leka lite med springpole och flirtpole, vilket hon också föredrog. Så medan Leia och Scooby busade så jagade hon flirtpolen.

Nog tjatat om detta! Här kommer bilder 🙂 (Jag filmade en del, därför blev det inte så mycket bilder.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *