Histocytom

För några veckor sedan upptäckte vi en liten knöl på Mia’s framben. Vi höll koll på den, tvättade med klorhexidin och rådfrågade några vänner som tyckte den var ok att avvakta med. Men den blev större och såg värre ut. I går rådfrågade jag några vänner med veterinärutbildning och den ena trodde det kunde vara Histocytom, det går att läsa mer om det HÄR. Det är kort och gott en godartad tumör som oftast dyker upp lika plötsligt som den kom. Jag ringde veterinären för att boka tid för biopsi och dom tyckte vi likväl kunde ta bort den helt, så idag ska Mia in och få den borttagen.

Histocytom?

Den kommer sedan skickas på biopsi och då får vi svar på vad det faktiskt är. Det känns såklart nervöst att hon ska opereras men samtidigt har jag fullt förtroende för ”min” klinik. Jag får återkomma när vi vet mer.

Igår åkte jag och Frank in till Bollebygd på lunchen för att träffa vår andra pojk i kenneln; Pablo och hans matte. Vi tog en lunchpromenad på ca 40 minuter och stod sedan och pratade en stund på deras uppfart. Jag är så glad i våra fina pojkar som är så trevliga. Vi passerade många hundar och människor och dom skötte sig väldigt fint. Till och med Frank som inte är van vid så många hundmöten kunde passera en i slakt koppel till och med.

Trååååkigt, sa Pablo
JC Ring Angels Django ”Pablo”

Nu har familjen vaknat, dags att dra igång dagen! Avslutar med en bild på hur det kan se ut en helt vanlig arbetsdag på mitt hemmakontor 😉

Mia AlbaChiara Serafina ”Mia”

Bädden ni ser under skrivbordet brukar ligga på skrivbordet så hon kan sova där på, det är väldigt mysigt att ha henne där faktiskt, förutom när hon sträcker sig ur bädden och börjar ”fippla” med tassarna på mitt tangentbord 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *