Uppdatering om Mia med mera

Jag har inte riktigt haft tid att skriva, samtidigt som jag faktiskt har inväntat beskedet på biopsin innan jag ville skriva något. Visst har jag varit väldigt säker på att det var Histocytom, men helt säker kan man ju aldrig vara och jag har inte riktigt vågat tänka på det.. rädslan att det var något annat fanns ju. Men det visade sig vara just Histocytom, och det är alltså helt ofarligt. Otroligt skönt!

Såret har läkt fint, vi har tagit stygnen på henne och hon har ju ett ärr kvar. När pälsen vuxit ut riktigt så blir det nog inte så synligt heller.

Idag tränade vi på ”stanna” ..vilket hon är kass på. Hon kan iofs knappt några kommandon.. inte ens sitt namn längre, verkar det som. Den där knäcken i öronen verkar ha kommit redan och hon skiter verkligen fullständigt i en när man är ute på promenad och hon är lös. I morse skulle jag bara gå utanför tomten för att låta henne bajsa, så skulle vi gå en längre rastning efter frukosten. Hon gillar inte att bajsa på tomten så jag öppnade och gick ut. Då spatserade fröken iväg och lyssnade inte alls på varken lockrop eller hot 😉 Nä, det var bara att hoppas på det bästa, och ja, till slut kom hon ju tillbaka. Hon skulle bara utforska ett stup vi har bakom vårt hus. Jag fick andas några djupa andetag. När hon kom tillbaka såg hon ut som ”Ja, men nu kom jag ju, var är min godis?”

Nya foton från när vi tränade på ”stanna”..

Igår blev våra valpar ur Virus-kullen 7 månader. Dom utvecklas så fint allihop och det är så kul att höra hur det går för dom. Även om dom såklart ger sina ägare en hel de gråa hår och en hel del frustration 😉

Vi har faktiskt varit och träffat Sture, från kullen. Han har jag inte sett sedan dagarna efter han flyttade när vi fick äran att passa honom. Sedan har tiden rusat iväg, men nu fick jag tummen ur att åka och hälsa på honom och ta en promenad. Det var inte så lyckat att ha med både Frank och Mia på det, eftersom det blev mycket koppeltrassel och stök 😉 men det är en lärdom till mig för nästa gång.

Frank tyckte Sture var sådär rolig och Sture tyckte Frank var superintressant. Vi försökte få till ett bra kort på dom, men Sture ville inte sitta still, så det fick bli som det blev. Kul att se dom ihop igen i alla fall <3

Vi har blivit lite bättre på att uppdatera våra sociala medier med bilder på valparna, tyvärr bara på valparna från Virus-kullen men vi får ta en sak i taget. Självklart kan man lätt bara lägga upp bilder då och då men det är ju också tråkigt om man råkar lägga ut lite för mycket bilder på en hund (för att dens ägare delar mer bilder t.ex) och missa att lägga ut på någon. Men oavsett så försöker vi tänka på det, vi försöker lägga upp bilder på era hundar så snart vi får chansen och det är helt okej att skicka meddelande med bilder till oss om ni vill att vi delar dom!

Här är några bilder vi delat på virus-valparna senaste tiden.

Tack för den här gången, jag hoppas det inte dröjer för länge till nästa gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *