Så lätt, men så svårt

Det verkar som om om bytt adress på inloggningssidan så jag har haft lite problem att logga in. Men det var väldigt lätt visade det sig efter 2 minuters googlande.

Förra helgen (påskafton) hade vi valpköpare på besök. Det började med att Kato’s ägare hörde av sig och skulle komma neråt, och ville komma förbi. Jag föreslog då att fråga andra valpköpare om dom ville komma, vilket mottags med glädje. Det kom 3 andra, så vi var Kato, Sture, Scooby och Bim. Det blev en väldigt lyckad dag. Tack till er som kom, och TACK för att ni tar så väl hand om era hundar. Vi är så glada över det. Nu börjar planeringen för valpträffen i sommar.

Kato (FS Work From Home)
Bim (FS Cover Your Sneeze)
Scooby (FS Keep Distance)
Sture (FS Stay Safe)

Igår blev Mia 6 månader. Jag – som älskar att fotografera – försöker utvecklas en del i fotograferandet.. jag försöker mest utvecklas i bildbehandling. ”Mina” foton ser ut som dom ovan, det är klassiska foton av Paula. Men jag älskar ju de där med lite mer runtom, lite mer känsla i bilden osv. Så jag gav mig ut i skogen med Mia och kameran. Eftersom hon inte kan stanna kvar när jag ber henne (nej… vi har fortfarande inte lärt henne det!!) så fick jag rigga kameran och fjärrkontrollen och börja multitaska; Mata hund, ställa upp hund, hålla koppel på hund och trycka på fjällkontrollen. Det gick jäkligt bra. Hon stod så snyggt, och jag kände mig så nöjd att jag skulle få fina ståbilder på henne (från sidan, som jag knappt har bilder av henne).. Går tillbaka till kameran och kollar igenom resultatet. Ja.. det var ett par bakben i bild i alla fall….. morr. Jag orkade inte göra om det, och Mia började dessutom tröttna, så jag knäppte av några på henne framifrån. 1 okej kort blev det.. och så här ser slutresultatet ut.

I torsdags mötte jag upp en kollega för att lämna ett par grejer som skulle in till kontoret. Hon bor i Bollebygd, så det var lätt att svänga förbi när jag hämtat dottern på förskolan. Hon har många gånger skrivit saker som antyder att hon vill låna hem Frank för lite hundsällskap, men jag har hela tiden trott att det är på skoj. Även denna gång frågade hon efter honom. Jag frågade om hon på riktigt var allvarlig, vilket hon sa att hon var. Så i fredags åkte jag dit och lämnade honom. Han har haft det så härligt i helgen! Så mycket uppmärksamhet från de 4 i familjen. Han har provsovit alla sängar och nog legat i allas knän. Härligt att han får lite paus från den där galna valpen här hemma 😉

Det fantastiska med honom är att han inte känner dessa människorna. Han har aldrig varit hos dom innan, men han bara stilar in där som ingenting och är sig själv. Dom var så imponerade av att han var så chill med allt.
Sen när han kommer hem så är han som om han aldrig varit hemifrån. Han har en så otroligt trygg mentalitet, jag älskar det!

Jag hade en liten oro om att Mia skulle tycka det var jobbigt. Det blir ju trots allt första gången hon blir ensam hund.. hon har ju vuxit upp med många hundar och är van vid det. Nä det var inga problem över huvud taget. Hon betedde sig som om hon aldrig haft Frank här. Men när han kom hem blev hon ju såklart tokglad! (Det var väl inte helt besvarat….). Men även hon lugnade sig snabbt och somnade gott i soffan.

Nu blir jag bortkörd från soffan av en bestämd 2-bent 5-åring. Jippie!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *