Det var längesedan

Ja, det var alldeles för längesedan vi uppdaterade nu. Jag kan erkänna att tiden inte räckt till, eller prioriterats till detta tyvärr. Som många av er vet så är jag aktiv inom rasklubben och har en stor del av ansvaret i bloggen som startat där, vilket innebär att denna blogg faller lite i glömska.

Nu vill jag dra en snabb uppdatering, det har hänt mycket med vår Virus-kull sedan sist. Först och främst; Dom har fyllt 1 år! Dom har alla också firat 1 år i sina nya familjer och dom fortsätter växa, utvecklas och djävlas med sina ägare – precis som 1-åriga American Staffordshire Terriers ska göra 😉

5 av dom har röntgats, 6 av dom har gjort BPH.

Frankenstyle’s Work From Home ”Kato”
HD: C
ED: 0
Genomfört BPH

Frankenstyle’s Self-Quarantine ”Sigrid”
HD: C
ED: 0
Genomfört BPH

Frankenstyle’s Cover Your Sneeze ”Bim”
Genomfört BPH

Frankenstyle’s Keep Distance ”Scooby”
HD: C
ED: 0
Genomfört BPH

Frankenstyle’s Lockdown ”Lilleman”
HD: D/C
ED:0
Genomfört BPH

Frankenstyle’s Wash Your Hands ”Leia”
HD: C
ED: 0
Genomfört BPH

Och bonusbild på brorsan som nyligen flyttat från Göteborg till Stockholm.
Frankenstyle’s Stay Safe ”Sture”
Foto: Sofi Peterson

Vi som uppfödare är så oändligt tacksamma för att våra valpar blivit utvärderade, och längtar nu (minst lika mycket som deras ägare, tror jag) på att dom ska mogna på sig mer och bli lite vuxna. Det är mycket tonårings-fasoner på mer eller mindre hela gänget just nu 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *