Vissa morgnar är så vackra

I morse såg jag diset, dimman, solen som trängde igenom. Jag och hundarna gick en sväng i skogen, halvsprang på vissa ställen eftersom dom hade lite spring i benen 😉
På vägen hem stannade vi och tog lite foton med vackert solljus.

I övrigt så kör vi VAB här hemma, så det blir mycket tid i valplådan. Dottern hade lite snuva på förskolan igår men har inte haft några symtom efter det, så vi misstänker att det snarare var allergi. Nåväl, valparna och hundarna klagar inte på att vi ägnar mer tid åt dom 😉

Imorgon fyller dom 3 veckor. Hur går det så fort??! För mig är 3 veckor någon sorts milstolpe, det är runt den åldern dom säger att dom är redo att träffa andra hundar inom familjen, så snart är det dags för pappa Frank att få göra sin del av jobbet 😉
Ju mer aktiva dom blir desto mer avlastning behöver ju Rut 😛

Det är också i den åldern vi tänkt börja introducera fast föda för dom, så även det börjar vi planera in.

Ni som följer oss på sociala medier kanske har sett att jag skrivit att jag tänkt köra en individuell film per vecka och valp. Igår var det Dash, idag är det Pärlans tur. Utöver det ska jag såklart uppdatera med andra bilder och filmer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *