Scooban!

I lördags åkte jag, dottern, Frank och Mia till Scooby och träffade hela familjen. Vi började med en skogspromenad, och sedan blev det lite bus på deras tomt. Mia och Scooby fann varandra, som jag trodde att dom skulle. Scooby leker väldigt försiktigt och är inte alls särskilt ”brötig”. Frank tyckte däremot att dom två ungdomarna kunde hålla sig för sig själva. Han undvek dom gärna. När dom ändå kom fram surnade han till och röt ifrån. Jag slutar aldrig att imponeras av den hunden. Visst, han surnade till – som sagt – men han är tydlig och går inte över gränsen. Vid ett tillfälle blev han märkbart arg på Scooby men han markerade bara i luften med ljud, och när jag sa åt honom att sluta så gick han undan. Han var fram några gånger till för att han nog verkligen ville ge den där skitungen en liten tillsägelse, om inte annat så för att jucka lite på honom, men det räckte att jag sa ”Fraaaank” så gick han därifrån. Vi kopplade nämligen ungdomarna efter att dom hade busat en stund, och då fick Frank gå runt lös.

Att träffa Scooby igen var så underbart. Han är verkligen precis en sådan hund som han var när han var valp. Hans personlighet har varit så tydlig hela tiden och familjen bekräftade detta att det jag beskrivit om honom stämmer så väl in på honom än. Jag tycker det är intressant att se det så tydlig. Det är också ett tecken på att han har hamnat helt rätt. Denna familj har verkligen lyckats förvalta honom väl.

Här kommer lite bilder.

Mia AlbaChiara Hallmark ”Frank” och Frankenstyle’s Keep Distance ”Scooby” ..visst kan man se likheter? 😉
Släktträff mellan Mia AlbaChiara Hallmark ”Frank” som är pappa till Frankenstyle’s Keep Distance ”Scooby” som är farbror till Mia AlbaChiara Serafina ”Mia” (som Frank alltså är farfar till). Ingen av hundarna förstod något släktband 😉
”Kom igen farsan!”
Frank: ”G E M I G G O D I S!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *